dimarts, 30 de setembre del 2008

Les hores al món

Vols saber en cada moment quina hora és en qualsevol lloc del món? Ací tens un rellotge mundial. Passa el ratolí per cada zona horària i ho voràs.

dilluns, 29 de setembre del 2008

Sorpresa, sorpresa

Com per a fiar-se! Es matemàticament correcte? o incorrecte?

dissabte, 27 de setembre del 2008

IQ TEST

Prova amb aquest test, és molt divertit. El test consta de 39 preguntetes i has d'elegir la resposta correcta, el temps també és important. Has d'entendre aquesta prova com un passatemps i no com la prova que avalua un expert . Si la puntuació que obtens és baixa fixa't millor quan ho tornes a fer. Sort!
















Sorry, you will need the <a href="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer/" target="_blank">Flash Player</a> to play this game.
Add Games to your own site

divendres, 26 de setembre del 2008

Fracciones


En una pàgina de "El Tinglado", un blog d'Aula que treballa diferents temes d'Educació, podeu repassar les FRACCIONS. En un principi pots contestar a unes preguntes sobre el tema i comprovar si les recordes bé i després repassar els conceptes bàsics de les fraccions en una presentació com aquesta en la que utilitzaràs el teclat per a passar les pàgines.

dijous, 25 de setembre del 2008

Vela 2008

dimecres, 24 de setembre del 2008

Brain Arena

Brain Arena és un joc online similar a Brain Training en el que podràs treballar la teua mentamb proves d'habilitat mental. Pots registrar-te de forma gratuita i jugant entrar en una lliga nacional i mundial o ,si no vols, pots jugar directament al nivell Habilis de varios jocs. T'agrada?

Ací tens un video que explica com registrar-te.