dilluns, 26 de maig de 2008

ENTRENA LA TEUA MENT

TEST DELS COLORS

Ara que està tant de moda entrenar la ment, pose ací una activitat que vos agradarà, tant a grans com a menuts, o a tots junts .
Normalment, els estudiants i els adults treballem la nostra ment amb la resolució de càlculs complicats, sense adonar-nos que amb aquestes operacions no treballem totes les parts del cerebre. El Dr. Ryuta Kawashima en el seu llibre "Brain Trainer" ,en el que està basat el joc "Brain Training", explica que una manera de treballar moltes parts del cerebre és mitjançant els càlculs ràpids i ximples. A partir d'ací ha preparat moltes activitats, una d'elles és el

"Test dels colors". Es tracta de dir en veu alta el nom dels colors en què estan escrites les paraules que a la mateixa vegada són noms de colors .En un principi pareix fàcil, pero no ho és. Si t'equivoques en un color has de repetir-lo fins a què ho digues bé. No es tracta de competir amb els demés, sino amb tú mateix. Com? Agafes un cronómetre i comptes el temps que et costa la primera vegada i l'anotes. Practicant, practicant el més normal és que rebaixes el teu temps. Au, a practicar!. Si no te va molt bé aquesta prova, no et preocupes, en posaré més i segur que en gaudiràs d'alguna.
subir imagenes
COLORS (Si vols copiar la imatge, clica el nom)
Dedicat a Queti per a que practique amb els seus fills , ja em contareu.