dilluns, 20 de juliol del 2009

Tangram

Ara que estem de vacances tenim més temps per a tot, per a llegir, anar a la platja, muntanya,.. Un joc que és entretingut és el tangram. Amb unes formes geomètriques has d'intentar fer la figura que tens com a model. Com de vegades costa un poc, pots punxar "show solution" per a veure quina és la disposició i solució d'aquest trencaclosques. Per a veure com funciona, com girar les peces, etc clica "help" i per a començar clica "play game".




Portal de Juegos gratis online

dilluns, 6 de juliol del 2009

Figures Impossibles II

Ara tornem a recordar les figures impossibles. Recordar que són figures que no es poden representar al món reial tridimensional. En aquest vídeo voreu com es pot fer una figura impossible amb tècniques plàstiques i queda bén clar que és una il.lusió òptica, perquè és amb la nostra vista i des d'una determinada posició d'on podem vore-la, però en realitat la figura no pot existir.





dijous, 2 de juliol del 2009

Propaganda

Les Il.lusions Òptiques són molt utilitzades per a aquelles tasques en les que la vista és fonamental. Per això són molt utilitzades en la propaganda. Hui us mostraré algunes , perquè d'altres ja he posat, de les il.lusions que es mostren en la propaganda. La primera és un vídeo de Samsung ( disculpeu, no és la meua intenció fer publicitat) en el què es veuen 10 tipus d'Il.lusions Òptiques, algunes ja explicades en el blog i altres no.



Altre efecte que he trobat i ja hem vist és el que utilitza Audi en els seus cotxes.

Ací un vídeo del Transport for London que utilitza les il.lusions òptiques per a ... Mira'l.