dijous, 26 de març del 2009

Solució : Las Matemáticas no dan más que problemas 5

La solució al problema 21 dels pastors és aquesta: 5 i 7 . Si vols saber per què mira el que diuen els pastors.Els que han encertat els primers són:

DANIELA ARAUJO I LUIS FERRANDO

diumenge, 22 de març del 2009

La Mona Lisa

Un efecte òptic sorprenent és aquest que hui vaig a presentar-te. Tenim dues imatges de La Mona Lisa al revés, pareixen iguals pero no ho són, una està distorsionada i l'altra no. Com que una foto invertida no és habitual en la nostra visió no et fixes en els detalls, mentre que si li dones la volta a la imatge, veuràs que la imatge de la dreta té una cara distorsionada i comproves el detall perquè la posició de la foto és la correcta i més familiar per a tú.
Vols comprovar aquesta il.lusió òptica?
Primer observa la foto que tens a l'entrada i després Clica ací o mira el vídeo.


dilluns, 9 de març del 2009

The Equator

Junta dos nombres i utilitza la teua llògica per a endevinar el resultat, pot ser suma, resta, multiplicació i divisió. D' això t' encarregaràs tú.


Play Games at freeworldgroup

dilluns, 2 de març del 2009

Figures Impossibles






























Les figures impossibles són aquelles que podem dibuixar en un paper , però no es poden construir al móm reial tridimensional. Aquest efecte ha produit molta fascinació en autors diversos, pero volia comentar a un dels que és una gran admiradora la meua neboda ,Sara, que segur que sap moltísim més que tot el que pose, pero ho escric en honor a d'ella, a la que li encanta l'arquitectura. Aquest autor es ESCHER:








BIOGRAFIA