dissabte, 31 de gener del 2009

Dames Xines

Per jugar a les Dames Xines mira les instruccions als enllaços.

Los Mejores Juegos Flash

dijous, 29 de gener del 2009

Diferència



Entre aquestes dues imatges hi ha una sola diferència, busca-la, clica-la i t'eixiran altres dues imatges. Quan més ràpid, millor. Sort .

dissabte, 24 de gener del 2009

L'Habitació d'Ames

Aquesta il.lusió òptica com a que és un fenòmen molt utilitzat, sobre tot en les pel,lícules, mereix un tractament especial. El nom se li deu a un oftalmòleg dels Estats Units: Adelbert Ames ,Jr.
La forma de l'habitació sembla ser un cub , però en realitat té forma trapezoidal i mirant des d'un punt en concret de perspectiva de l'habitació es pot apreciar com el nostre ull s'enganya i canvia les proporcions ... Mira el vídeo.



És una de les millors Il.lusions òptiques i ha sigut utilitzada en moltes pel.lícules, una molt coneguda per a vosaltres: El Senyor dels Anells, en la que es va utilitzar per a fer escenes amb els hobbits. Ací podeu tornar a veure aquesta il.lusió en un anunci de cereals.




També el podem veure en una imatge més clarament en la que la xiqueta s'ha fet la foto des de 2 llocs diferents i en una portada de música del grup Status Quo.















Més Informació: Habitació d'Ames i si t'agrada la plàstica i vols fer-te una habitació d'Ames i comprovar-ho personalment, clica ací

MASTER MIND

Tens 10 possiblitats d'encertar la combinació oculta de 4 colors. Tú has de posar una combinació i la referència serà botó negre o blanc. El botó negre indica que has encertat un color però no el lloc i el botó blanc que has encertat color i posició ( jo ho coneixia per ferit o mort) . Amb les diferents combinacions pots calcular i endevinar la combinació correcta. Sort.





Portal de Juegos gratis online

divendres, 9 de gener del 2009

L'habitació de Fermat: enigma 3

No fa molt han fet una pel.lícula titulada "La habitación de Fermat". Sense aprofondir en el tema diré que en un sopar junten a varios matemàtics i han de resoldre uns enigmes, alguns senzills i d'altres no tant. He adjuntat un fragment de la pel.lícula en el que han de resoldre l' enigma 3. Si vols saber què els passa si no resolen l'enigma, hauràs de veure la pel.lícula!!!!!!
Podries solucionar-ho tú? Vinga, no és complicat. Posa un comentari.



Vull saber qui era Fermat