diumenge, 30 de novembre del 2008

"El burrómetro"

Aquest test indica el nivell d'errades que pots tindre en preguntes que pareix que tenen una resposta clara, pero no és així. El nivell de "burrometria" (és un test per a divertir-se) te l'indicarà quan l'acabes. Ah, per favor: No mireu les respostes abans d'acabar el test. El meu nivell és Einstein i el teu?



dissabte, 22 de novembre del 2008

Perspectiva





Il.lusió de la perspectiva: diferent percepció del tamany.


Si vos fixeu en les tres figures,l'apreciació és que les tres són de diferent tamany. Això es deu a que la figura que està més a prop del punt final de les línies de la perspectiva pareix major. Quan més lluny del punt, més xicoteta. Per a comprovar-ho, ací tens el dibuix sense línies.
+/- Comprova

divendres, 21 de novembre del 2008

SOLITARI

Com no he pogut llevar la música que portava aquest joc i no es podia escoltar cap vídeo al blog ara hauràs de clicar per jugar al solitari :
Intenta quedar-te sense fitxes en el menor nombre possible de moviments. Amb el ratolí selecciona una fitxa i fes-la saltar sobre altra si hi ha lloc darrere . Aquesta desapareixerà, pareix fàcil pero costa un poc quedar-te sense cap fitxa. Intenta-ho.

diumenge, 16 de novembre del 2008

Camuflatge

L'efecte del camuflatge és degut a una tendència de la percepció d'unificar aquelles coses que són semblants o similars. La percepció dels objectes és major si hi ha moviment. Per això alguns animals sols veuen les seues víctimes si estàn en moviment. En aquesta imatge d'un paisatge nevat, què veus més?


Si vols veure l'efecte del camuflatge en moviment clica ací i veuràs la percepció dels objectes estàticament i en moviment , utilitza els botons de parar i començar.

dissabte, 15 de novembre del 2008

Brain Waves

Joc tipus Brain Trainning que estimula l'activitat cerebral.Pots elegir entre 2 opcions:
1.- En "Practice" pots jugar el que vulgues als sis minijocs que té, cadascú dintre d'una temàtica. 2.-En "Test" et faràn una prova en la que hauràs de jugar a tres minijocss elegits al atzar per la màquina.
Com que el joc està en anglés, si vols saber com funciona cada joc entra en aquesta pàgina de Brain Waves i tens totes les explicacions.

dimecres, 12 de novembre del 2008

ENIGMA NUMÉRICO

Cuando ocurre en los borda2

Lo solucionan los sas3

Para no causar desas3

En semanas son conta2

Y nunca sale en los da2

Pero sería oport1

Si dijera que ning1

Lo hace como un lapi0

Tras el 6 suele ir alg1.

Què és?........... Contesta..................Ja

dimarts, 4 de novembre del 2008

TEST D'AGILITAT MENTAL

Aquest test d'Agilitat mental és ràpid de fer, tens 10 questions de pega que has de contestar en 10 segons cadascuna, elegint una de les varies opcions múltiples que hi ha.
Al final del Test veuràs el resultat.


dilluns, 3 de novembre del 2008

SENSACIÓ DE CURVATURA



Il.lusió Òptica de Kitaoka: una quadrícula de quadres negres i blancs pero que, al afegir-li punts blancs situats estratègicament, les línies deixen de parèixer rectes i aparèixen efectes de curvatura. A aquesta obra li diuen "Scuffle in a soccer field".



Si vols vore més clarament clica en


Sudoku

Sudoku El Sudoku és un trencaclosques matemàtic de col.locació que es va popularitzar al Japó en 1986 y es va donar a conèixer a l'àmbit internacional en 2005.
L'objectiu és plenar una quadrícula de 9×9 cel.les ,dividida en subquadrícules de 3×3 amb les xifres de l'1 al 9 ,partint d'alguns nombres ja disposats en algunas de las cel.les. No has de repetir ninguna xifra en una mateixa fila, columna o subquadrícula.