dilluns, 26 de maig del 2008

ENTRENA LA TEUA MENT

TEST DELS COLORS

Ara que està tant de moda entrenar la ment, pose ací una activitat que vos agradarà, tant a grans com a menuts, o a tots junts .
Normalment, els estudiants i els adults treballem la nostra ment amb la resolució de càlculs complicats, sense adonar-nos que amb aquestes operacions no treballem totes les parts del cerebre. El Dr. Ryuta Kawashima en el seu llibre "Brain Trainer" ,en el que està basat el joc "Brain Training", explica que una manera de treballar moltes parts del cerebre és mitjançant els càlculs ràpids i ximples. A partir d'ací ha preparat moltes activitats, una d'elles és el

"Test dels colors". Es tracta de dir en veu alta el nom dels colors en què estan escrites les paraules que a la mateixa vegada són noms de colors .En un principi pareix fàcil, pero no ho és. Si t'equivoques en un color has de repetir-lo fins a què ho digues bé. No es tracta de competir amb els demés, sino amb tú mateix. Com? Agafes un cronómetre i comptes el temps que et costa la primera vegada i l'anotes. Practicant, practicant el més normal és que rebaixes el teu temps. Au, a practicar!. Si no te va molt bé aquesta prova, no et preocupes, en posaré més i segur que en gaudiràs d'alguna.
subir imagenes
COLORS (Si vols copiar la imatge, clica el nom)
Dedicat a Queti per a que practique amb els seus fills , ja em contareu.












dimecres, 21 de maig del 2008

Com instal.lar GIMP?


Perquè no tingau problemes en la instal.lació del programa Gimp, ací teniu un tutorial amb format de video per a poder seguir els pasos sense problemes .La pàgina és www.gimp.org. Espere que funcione bé. Sort.

COM INSTAL.LAR GIMP

dilluns, 19 de maig del 2008






divendres, 16 de maig del 2008

GLOBO GIRATORIO CON GIMP

Seguimos con las utilidades del GIMP
¿Quieres aprender a hacer globos como éste? Sólo sigue los pasos del pequeño tutorial que he hecho, uno a uno, es fácil. Ya me contarás.

subir imagenes


GLOBO GIRATORIO
1.- Abre Gimp. Archivo, Nuevo, 420 x 300 px y acepta.
2.- En la barra de herramientas clica Relleno con degradado y elige el tipo de fondo que quieres.
3.- Una vez lo has elegido señala el fondo de izquierda a derecha y te aparecerá el degradado.
4.- Vé a Script-Fu, Animadores, Globo Giratorio .
5.- En la siguiente ventana elige 10 Fotogramas, Fondo transparente, Indexar a 63, trabajar en copia y aceptar. Te aparecera tu globo giratorio. ,
6.- Para verlo sigue los pasos para ver una animación ( Filtros, animación, reproducción)
7.- Guárdalo como una animación y ya puedes verlo con el Gimp o con el explorador. Los pasos para guardarlo son: Archivo, Guardar como, ponle un nombre al archivo y busca la carpeta en que lo quieres guardar, tipo de archivo : Gif, Guardar. En la siguiente ventana : Guarda como animacion y exporta. En la ultima ventana Clica entrelazar,bucle infinito y retardo entre cuadros 300 milisegundos y acepta).



SUERTE

divendres, 9 de maig del 2008

Teorema de Pitàgores

Ara que anem a fer l'examen del famós teorema espere que no l'apliqueu així
És possible que així no se t'oblide

dimecres, 7 de maig del 2008

LOGO AMB GIMP

Aci teniu una nova forma de fer un logo amb Gimp de diferent forma a com la hem fet en classe, encara que està en anglés els pasos vos poden servir .